Najbolji Casio satovi

Od svih legendarnih Casio satova, potpuno zlatni A168WG je posebno klasičan sat. Savršeno gazeći granicu između pametnog i ležernog, to je ultimativni svestrani uređaj koji radi za ured, vikend zabave i ljetne praznike. Zajedno sa štopericom, alarmom i pozadinskim osvjetljenjem, ima sve osnove potrebne za praćenje vremena. Još bolje, baterija bi vam trebala trajati oko sedam godina, tako da će proći neko vrijeme dok je ne budete morali mijenjati.

Najbolji Casio vintage sat je Casio CA-53W-1CR sat s kalkulatorom. Što se dogodilo kada je tvorac Casija Kashio Seisakujo spojio svoje majstorstvo kalkulatora i digitalnih satova? On je, naravno, stvorio CA-53W. Na vrhuncu tehnološkog razvoja tijekom 1980-ih, tehnološki sat pokazao se takvim hitom da je vintage dizajn ostao nepromijenjen i danas. Sada znam što mislite. Niste li to već negdje vidjeli? Da, imate pravo – zapravo ga je nosio Marty McFly u Povratku u budućnost II. Čini se da je znao koliko će to biti cool. Vodootporan i s ugrađenom štopericom, ima kalkulator s osam znamenki koji može izvršavati osnovne aritmetičke funkcije kao što su zbrajanje, oduzimanje, množenje i dijeljenje. Ali kada ne impresionira vaše kolege gikove, izgledat će jako uglađeno sa svim vašim elegantno-ležernim elementima.

Najbolji Casio sportski sat je Casio W800H-1AV. Bilo da dižete željezo ili trčite na stazi, pomaže ako imate sportski sat omotan oko zapešća. I dok Casio verzija ne broji korake niti vas podsjeća da stojite, još uvijek nudi hrpu praktičnih značajki koje vam pomažu da postignete svoj sljedeći osobni rekord. Tu je štoperica od 1/100 sekunde, signal za sat vremena i LED pozadinsko osvjetljenje za noćno gledanje. Ako namjeravate plivati, bit će vam drago čuti da je vodootporan do 100 m i ima crni remen od smole koji nikada neće hrđati. Možete ga nositi s opremom za teretanu ili kombinirati s trapericama i majicom s grafikama tijekom vikenda.

Najbolji Casio satovi